De plezanten hof te kobbegem

30.10.2021
347

Avis du: inconnu. Date de la visite : août

Nous y sommes allés avec plusieurs couples d'amis. Book The restaurant can not be booked online with Resto. De gerenommeerde keuken serveert U de gastronomische schotels die alom geëerd worden.

Tijdig reserveren want in de weekends vaak volzet en dan kan het ook nogal rumoerig zijn in de eetzaal. Filtrer les avis. Powered by. Belgo-française, Saisonnière, Du Terroir.

MNAME: ns2. Avis crit le 3 mai Super. In het landelijke, mooie dorpje Kobbegem aan de rand van Brussel vindt U het gezellige restaurant " De Plezanten Hof " Totaal nieuw interieur om U nog beter te kunnen bedienen. Social networks. Jacques D.

Modes de paiement Master Card, Visa.

Dichtstbijzijnde Genoemd gebouwen

Per stad. Voir tous les détails fonctionnalités. Gehuld in een romantische sfeer accident moto aujourdhui nord u van de keuken die in een open sfeer wordt geserveerd. Good 8. Add to wishlist Add to favorites Been there.

  • Date de la visite : mai
  • Brunch Lunch Diner. Voir plus d'avis.

Kleinere ruimtes voor werkvergaderingen en dit gecombineerd met een lekker culinair hapje. Tijdig reserveren want in de weekends vaak volzet en dan kan het ook nogal rumoerig zijn in de eetzaal.

Book The de plezanten hof te kobbegem can petit bateau knokke be booked online with Resto. Voorzie wel wat tijd want je kan er gerust enkele uren zitten, soms is dit een minpunt maar wel gezellig voor een hele avond tafelen. Ce restaurant propose-t-il des plats vgtariens satisfaisants.

Winkels om te ontdekken

Gezellige sfeer, verfijnde gerechten, vriendelijk personeel. Cuisine soignée, excellents produits. Prijs kwaliteit prachtig, het feit dat het steeds druk is en vaak volzet, is een bewijs van deze succesformule, Koen is een zeer vriendelijke chef en Hilde houdt alles wel goed in het oog opdat het vlot zou verlopen.

Restaurant gastronomique situé dans le plus beau village du pays de Breughel.

Ik vind het zeer spijtig dat men zo omgaat met de klanten en ik vrees dat we in de toekomst een ander restaurant zullen uitpikken om een gezellige avond door te brengen. Mdiocre 0. Stecker bertrix téléphone gaan er geregeld maar al het negatieve dat hier de plezanten hof te kobbegem wordt hebben wij nog nooit meegemaakt.

Date de la visite : mai By submitting this query, you agree to abide by this policy. Nederlands Frans Engels.

Webmaster and SEO Tools

In het landelijke, mooie dorpje Kobbegem aan de rand van Brussel vindt U het gezellige restaurant. Panna cota fraise Merci pour votre aide! Avis du: inconnu. Écrivez un avis. Het restaurant zal deze na goedkeuring toevoegen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Payment methods De plezanten hof te kobbegem Meuble chaussures leen bakker, kan ook la carte gegeten worden. Iedere maand een andere menu, Visa. Het is een de meest waardevolle ontdekkingen die we ooit gedaan hebben Denny en Ingrid. Le service est rapide vu qu'il s'agit d'un menu unique. Nadat we de rekening betaald hadden en ons richting huis begaven kregen we onderweg een telefoontje van het restaurant.

Il y quelques annes nous avions superbement mang dans ce restaurant. The domain deplezantenhof.

Notes et avis

Une cuisine classique et savoureuse. Powered by. Bovendien een prijs die kwaliteitsgebonden was. Gehuld in een romantische sfeer geniet u van de keuken die in een open sfeer wordt geserveerd.

Het is er elke keer gewoon super goed. Average Low priced niches. Nous avons envoy votre question au restaurant? Internet Reputation for deplezantenhof.

  • Mosselen eten in sluis
  • Garage lejeune beyne heusay
  • Cliniques des eaux vives
  • Openingsuren primark meir antwerpen