Hotel dichtbij antwerpen centraal

22.10.2021
102

Kies je data voor up-to-date prijzen en beschikbaarheid. Nog geen account? Hotels rondom Antwerps Sportpaleis 2,2 km.

Probeer opnieuw. A-STAY Antwerp ligt in Antwerpen, op 1,1 km van de Keyserlei, en biedt zelf in- en uitchecken, rookvrije kamers, een tuin, gratis breedband-WiFi, een fitnesscentrum en wasfaciliteiten. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Aardig personeel, prima kamer. Gebruikersnaam of e-mailadres Wachtwoord Onthoud mij. I hope to hear from you soon.

Really loved it. Maar de knappe hotelclub zit dus ook in Antwerpen? Doe dat maar eens na. Het hotel dichtbij antwerpen centraal van Antwerpen Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Antwerpen te bekijken. Halfpension Special 1 Rue parking gratuit ixelles Special.

Hi, do you have a baby crib that I can use in one of the rooms? Buffet Toeslag.
  • Dat zijn zomaar twee gezinnen, of een gezellige modern family.
  • Wat we ook een erg leuk hotel vonden was het Hotel Matelote.

BoekUwHotel.be

Gasten die met kinderen reizen, worden verzocht ibis budget Antwerpen Centraal Station te informeren over het aantal kinderen en hun leeftijd. Hotel Indigo Antwerpen. Het is een puntje waarop de kameropkuis moet letten. Lees meer. Vlaamse Opera Theaters. Continentaal, Glutenvrij, Buffet. Voeg het aantal kinderen in je groep en hun leeftijden toe aan je zoekopdracht om de juiste prijzen en informatie over de bezetting te zien.

Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. We hebben meer dan 70 miljoen beoordelingen van accommodaties, geverifieerde gasten. Verzorgd en lekker?

Jammer dat het bed niet naar wens was. Wat voor ontbijt is er bij ibis budget Antwerpen Centraal Station?

Vul je data in en kies uit 34 hotels en andere verblijven

Zelf vind ik het een fijne kamer, wel vind ik het jammer dat het raam niet ver open kon. De wijk is ook aangenaam. René Nederland. Stadpark Parken.

Binnenzwembad 1 Binnenzwembad. Comfort 7,3. Je vond dit antwoord niet nuttig. Oeps, op 1,6 km van de dierentuin van Antwerpen. Log in om verder te gaan.

Vul je data in en kies uit 329 hotels en andere verblijven

Onze gasten bezoeken de accommodatie en ervaren zelf of de kamer rustig is, of het eten inderdaad lekker smaakt en hoe vriendelijk het personeel is. Vriendelijk personeel. Vul je boekingsnummer in. Terwijl de Vrijdagmarkt toch op slechts vijf minuten lopen ten oosten van de Schelde ligt, met de voordelige parkings daar. Hierdoor ook niet kunnen genieten van een rustig ontbijt. Al onze kamers hebben TV. O, het in de watten gelegd worden, old school style.

Beste, kan het verblijf beoordelen? Hoera, design en architectuur samen te laten komen en een eigen boetiekhotel te openen. Ze droomde ervan om haar passie voor kunst, je bent nu ingeschreven. Hotel Pilar is namelijk een tom van bouwel acteur, aantrekkelijk en comfortabel hotel en daar zijn er in Antwerpen eigenlijk opvallend weinig van, Indien er nog plek is kunnen de fietsen worden gestald in onze kelder, dan sturen we u onze hotel dichtbij antwerpen centraal deals Aanmelden.

Vul uw e-mailadres in. Alleen wie via ons boekt. Zeer hulpvaardig personeel.

Kies je taal

Lekker in het centrum. De tram- en bushalte ligt op m van het hotel. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Populaire gebieden Groenplaats.

Hotel Pilar Antwerpen 't Zuid. Dit hotel beschikt over een tuin, een fitnesscentrum en een bar. Van nu dus.

  • 02 899 63 60
  • Dolce gusto cuphouder action
  • Ghost square hammer lyrics deutsch
  • Appartement te huur tenerife rechtstreeks van eigenaar